FANION

De eerste ploeg kwam niet verder dan een billijk gelijkspel in een wedstrijd met 2 gezichten, waarin de details bepaalden over het resultaat. Beide ploegen begonnen met een berg respect voor de tegenstander, maar probeerden toch te prikken. Na 6′ kon El Garrouji de debatten openen met een overhoeks schot, 0-1. De thuisploeg graafde zich niet in en probeerde terug langszij te komen. Doch voor de rust werd er niet meer gescoord. Na de pauze verdubbelden de bezoekers hun voorsprong, wanneer kapitein Lagouireh na een mooie dubbelpass met Dari kon afronden, 0-2. Nog voor het laatste kwart van de wedstrijd kon de thuisploeg met een afgeweken schot opnieuw aansluiten. Het bracht de moed opnieuw in de ploeg bij de thuisploeg dat langszij kwam via een alerte Weegmans wanneer Monnissen een schot van Vermeulen niet goed genoeg kan wegwerken. Beide ploegen krijgen nog kansen in een aantrekkelijke wedstrijd, maar moeten zich neerleggen bij een gelijkspel!

Herbekijk HIER de doelpunten uit de wedstrijd!

Klik HIER voor de fotoreportage van deze wedstrijd!

BELOFTEN

De beloften gingen verder op hun elan van vorige week. In een beresterke eerste helft werd de toon gezet. De uiteindeljike 1-4 ruststand, na doelpunten vanĀ  Mandala, Nait Chrif, Talmssou en Lamrani was niet eens overdreven. In de herneming werd die voorsprong nog gestaag uitgediept en ging het licht bij de thuisploeg, of toch sommigen letterlijk uit, Mandala, Nait Chrif en Anthonissen konden nog scoren en zo bleef de teller hangen na het eindsignaal op 1-7. Hiermee prijken onze jongens bovenaan het klassement met 6 op 6.

SATELLIETPLOEG

De satellietploeg kreeg een heel lastige verplaatsing voor de kniezen. Doelman Di Stefano viel afgelopen week uit met een gebroken teen en werd vervangen door Mattia Terrasi in doel. Hij deed dat voortreffelijk met enkele reuze reddingen. Hierdoor bleven ze de aansluiting met de titelpretendentĀ  behouden. Hun werkkracht werd zowaar nog beloond in de allerlaatste minuut met de onverhoopte gelijkmaker. De 4-4 eindstand mag gezien de valse start afgelopen week thuis tegen Hasselt zeker aanvoelen als een stunt.

DAMES

Onze dames bleven afgelopen zondag de betere over die van Eisden-Dorp. En maandag moesten ze alweer de baan op richting Lommel voor hun derde wedstrijd in de competitie. De dames zaten duidelijk nog in de winning mood. Want met 0-4 werd Lommel netjes opzij gezet en zo kunnen ze met 6 op 9 toch al praten over een geslaagde start!