U11B  : Ze speelden een hele goede wedstrijd tegen Noorderwijk, dewelke ze met 5-0 wonnen. “Goede wedstrijd gespeeld, met mooie combinaties. We hebben nog redelijk wat kansen onbenut gelaten, maar we hebben ook als ploeg goed verdedigd en de 0 gehouden”

U11Z  : Ze maakten de verplaatsing naar Onbetong Panna Tongeren, maar konden hun zegereeks niet verderzetten. Ze hebben het eerste kwartier van elke speelhelft goed mee gevoetbald, tot 1-1 en 5-2. Enkel de laatste 10′ nog 5 doelpunten binnen gekregen toen de veer gebroken was. Doelman Willems deed wel nog enkele goede reddingen tegen de beste ploeg tot nu toe in de competitie. Eindstand 10-2.

U13B : Zij kregen het bezoek van Mofa Hasselt. Ze kwamen aanvankelijk 0-1 achter, maar konden nog voor de pauze dit omzetten in een 3-1 voorsprong. In een kei spannende tweede helft kwamen de bezoekers echter nog op en gingen ze nog over onze jongens heen, die zich met hand en tand weerden, maar nipt verloren met 3-4.

U13W : Zij speelden één van hun beste wedstrijden van het seizoen met een al even knappe zege. Het “futsal” begint er langzaam in te komen en dat heeft vandaag geloond tegen Borgloon. De uiteindelijke 7-2 zege was meer dan verdiend!

U13Z : Zij waren vandaag vrij!

U14 : Zij maakten de verplaatsing naar Zutendaal voor een oefenpartij, zo lijkt het wel. Veel meer kun je niet zeggen van de 0-17 monsterzege!

U15 : Zij waren ook vrij en hebben een goede training achter de rug.

U17 : Ook zij waren vrij vandaag en trainden goed.