Samenvatting

Voor de verplaatsing naar United Beverlo (ex-club van coach Meijer) kon onze coach rekenen op iedereen buiten Bouyalaoui die het hele seizoen out is.

De wedstrijd begon met enorm veel balbezit. Maar daar werd niet zo denderend mee omgegaan. Het goede blok van Beverlo stond er onder de leiding van coach Coppola. Na 5′ werd Talmssou ingespeeld door kapitein Lagouireh. Hij bedient in 1 tijd Kaddouri, die op doelman Conté besluit. Een minuutje later krijgen we een lange bal op de snelle Achadoud. Zijn schot wordt gepareerd door doelman Monnissen. Diezelfde Achadoud was zeer bedrijvig in de eerste helft. Na een mooie actie legt hij breed op Wijgaerts die voor langs besluit. In minuut 8 recupereert Talmssou de bal, speel centraal in op Dari. El Garrouji en Kaddouri trekken het spel goed open en Dari puntert de 0-1 tegen de netten. Het bracht ook meteen een stop in de acties, tot net voor het kwartier. Want dan scoort Berrevoets op hoekschop de gelijkmaker, 1-1. Een minuutje later zien we een mooie counter van de thuisploeg met Willems die heel erg knap Berrevoets bedient, doch hij laat het kado liggen aan de 2e paal.

Meteen na de pauze rukt Willems op over links. Doch Monnissen duikt goed in de voeten en maakt de kans onschadelijk! Een minuutje later haalt Lagouireh uit. Kaddouri is bij de pinken, maar schiet de rebound tegen het aangezicht van Conté. In de 28′ maakt Berrevoets centraal een mooie actie. Doch zijn lobje belandt op de dwarsligger. FT antwoordt halfweg de herneming. Dari met een mooie actie centraal, maar hij is een stukje overhaast en weg kans. En zo kabbelt de partij door naar het einde.

Een billijke puntendeling waar elke ploeg zich tevreden mee stelde, doch Jan Modaal die er zijne zetel voor uit moest, had dat in dit geval beter niet gedaan.

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
22 november 2019 21:15 Fanion 2019/2020

Locatie

Sporthal Beverlo
9, Beverpad, Tuinwijk Beverlo, Beverlo, Beringen, Hasselt, Limburg, Vlaanderen, 3581, België

Resultaten

Team1ste helft2de helftDoelpunten
Zvc United Beverlo101
F.T. Houthalen La Baracca101

F.T. Houthalen La Baracca

1Ayoub Azirar Doelman
6Abdelkarim Talmssou Flankspeler
10Aziz Lagouireh Flankspeler
14Adil Lagouireh Flankspeler
15Tarik Dari Flankspeler
16Khalid Naït Chrif Flankspeler
19Ismail Jarir Flankspeler
20Mustafa El Garrouji Flankspeler
21Dylan Monnissen Doelman
22Ivano Candelma Flankspeler
11Youssef Bouazil Flankspeler
12Kaddouri Imad Verdediger